Ambassadører

SudmannWheels Ambassadører 2021

- Vi har for året 2021 teamet oss opp med en rekke lovende utøvere, som skal representere SudmannWheels gjennom sesongen. 

Her er våre ambassadører!


     Supermoto / Stunt


Dennis Dahl - 24 år

KTM EXC 500 
Dennis er aktiv i både supermoto- og stuntmiljøet, og satser på å kjøre Svensk mesterskap i 2022. Året 2021 bruker han på å forberede seg, og blir å se på diverse rideouts og arrangementer.

Hvilke produkter bruker Dennis?
For å tåle både racing og stunting trenger Dennis kvalitetshjul, som kan stå imot slag og høy påkjenning. Derfor har han gått for hjul fra serien SudmannWheels Platinum. Dette felgsettet er bygget opp av vårt eget nav med forsterkende eiker, og SM-PRO Platinum felgring. Samkjørt med felgsettet tar han i bruk slitesterke Moto-Master deler. 
     Motocross 


Nico Haglev - 12 år
KTM SX 85 / 112
Nico er en råtass som skiller seg ut i motocrossmiljøet. Han har alltid vært opptatt av å ha det gøy, i stedet for å jakte etter pokaler. Nico er et naturtalent på sykkelen, og det er lett å se at det er der han trives best. Han har blant annet landet backflip på en motocrossykkel, og det står det respekt av. 

Hvilke produkter bruker Nico?
Nico har et livsmotto som er #RideEveryday, og det fører til mange timer på sykkelen i løpet av et år. Nico har derfor valgt å gå for Talon Platinum series, et felgsett med nav Talon, og felgring fra SM-PRO. En knallsterk kombinasjon som skiller seg ut i mengden med sitt kule design! 
Mattias Eide - 16 år
KTM SX 125 
Mattias er en racer fra vestlandet, som har store ambisjoner for fremtiden. For sesongen 2021 er målet å få deltatt på noen EM løp - dersom verdenssituasjonen tillater det, og prestere på et høyt nivå i NM. På tross av sin unge alder har Mattias tatt flere medaljer fra NM, i både Motocross og speedcross.

NM Motocross MX85 2018 - 🥉 (3.plass)
NM Speedcross MX85 2018 - 🥈 (2.plass)

Hvilke produkter bruker Mattias?
Mattias konkurrerer på et høyt nivå, og trenger derfor produkter som holder til mål hver gang. Han har valgt å gå for SudmannWheels A60 Series, felgsett som er bygd opp av vårt eget nav, forsterkede eiker, lettvekts aluminium nipler, og ikke minst den berømte Excel A60 ringen. I tillegg til dette har han gått for diverse bremsedeler fra Moto-Master, Ironman bakdrev, og Titan Pro-Pegs fothvilere levert av oss. 


Theo Degvold - 10 år
Yamaha YZ 85
Theo er et ungt talent fra østlandet, og har prestert bra til tross for hans unge alder. Han har nylig gått opp til 85cc, og ser frem til en spennende sesong på sin Yamaha! I den kommende sesongen ser han for seg satsning nasjonalt, og har gode muligheter til å skaffe seg en god plassering i NM. I en alder av kun 10 år, kan han allerede kalle seg norgesmester.

NM Motocross MX65 2020 - 🥇 (1.plass)

Hvilke produkter bruker Theo?
Theo skal delta på mange ulike konkurranser i år, og trenger dermed deler som fungerer opptimalt til alle utfordringer som kommer. Derfor bruker han felgsett fra serien Talon Platinum, bremsedeler, kjede samt drev fra Moto-Master, Rekluse Clutch og Wiseco racing stempel - levert av oss!


Mathias Kjørstad - 16 år
KTM SX 125 
Mathias er en landslagsutøver fra østlandet, som skal satse både nasjonalt og internasjonalt i 2021 - dersom verdenssituasjonen tillater det. Han har allerede vært på treningsleir i Spania, og er forberedt på en beinhard sesong hvor han kan prestere godt.

Mathias har allerede en gullmedalje fra NM å vise til, fra lag NM. Nå er han klar for å jakte på flere NM medaljer i 2021. 

Lag NM Motocross 2019 - 🥇 (1.plass)
NM Motocross MX85 2019 - 🥉 (3.plass)
NM Speedcross MX85 2019 - 🥉 (3.plass)

Hvilke produkter bruker Mathias?
Mathias skal konkurrere på høyt nivå, og trenger produkter som holder til mål hver gang. Han har valgt å gå for SudmannWheels A60 Series. Dette er felgsett som er bygd opp med vårt eget nav, forsterkede eiker, lettvekts aluminium nipler, og ikke minst den berømte Excel A60 ringen. 

Han skal i tillegg bruke bremsedeler fra Moto-Master, Moto-Master drev og kjede, og Vertex stempel levert av oss. 


Vi ønsker alle ambassadørene lykke til! 

 

 

 


Skrevet: 29.03.2021